Over ons

Wie zijn we?

Zaakvoerders

Albrecht Schraepen

Zaakvoerder en oprichter

info@albrechtenco.be

Joke Schraepen

Zaakvoerster - administratie

joke.schraepen@albrechtenco.be

Wilfried Hendrix

Zaakvoerder - mekanicien

wilfried.hendrix@albrechtenco.be

 

David Rutten

Ons monitorenteam

img_6796-300x200

Boven: Paul Vanwilder, David Rutten, Pieter Luyten, Albrecht Schraepen en Bram Luyten

Onder: Nele Strauwen, Karen Kenis en Demi Fobelets

Niet op de foto: Joost Geuens

Onze geschiedenis

1990

Albrecht Schraepen begint te Schaffen een zaak in fietsen en grasmaaiers in zijn eigen woning.

1996

Verhuis naar Paal naast Esso tankstation omdat de behuizing in Schaffen te klein werd. Tevens begint Albrecht ook met de verhuur van skimateriaal ( 20 paar ski’s verhuurd het eerste jaar). Zoon Kristof komt mee werken in de zaak.

2001

Wegens groot succes van de skiverhuur moet Albrecht weer op zoek naar een grotere locatie. Deze vindt hij te Paal, Diestersesteenweg 80, waar hij de huidige nieuwbouw uit de grond stampt. Op 1 november 2001 wordt deze plechtig geopend en stapt zijn dochter Joke mee in de zaak. Er wordt besloten om zich enkel te diversifiëren in skimateriaal, grasmaaiers en tuinbouwmachines..

2005

De skiverhuur is ondertussen geëvolueerd naar 500 à 600 paar per seizoen. Het idee wordt geopperd om een indoorskipiste op roltapijt te installeren. Dit wordt een groot succes. Elk seizoen leren meer dan 600 klanten skiën. Er wordt ook een nieuwbouw bijgezet aan het huidige pand voor herstellingen van grasmaaiers en tuinbouwmachines.

2007

Na 17 jaar hard labeur geeft Albrecht de fakkel door aan zijn kinderen Joke en Kristof die samen met Wilfried de zaak ” Albrecht en Co ” succesvol verderzetten onder het toeziend oog van Albrecht.

2010

20 jaar jubileum. Dit is enkel mogelijk dankzij het harde werken al die jaren en de leuze “Draag service hoog in het vaandel” waar Albrecht en Co garant voor staan en gekend voor zijn tot ver buiten Paal.

2013

Kristof beslist om andere horizonten te verkennen. Joke, Albrecht en Wilfried zetten vanaf nu de zaak verder.

Nog vragen? Stel ze hier!